EXPOSICIONS


Contacte: xiringuilla54@gmail.com

EXPOSICIONS:

"PERSONES I PERSONATGES DE VALLDEMOSSA, LES ARRELS D´UN POBLE"
" Bar Los Tilos, Valldemossa. Abril 2009

"DE MOMENT NO, GRÀCIES"
Intersecció art. Palma de Mallorca. Juny 2011.
Borrby. Suècia. Agost 2011.
Can Gelabert. Binissalem. Octubre 2011.
Mitte Barcelona. Septembre 2012.
Casa de cultura, Tavernes de Valldigna ( València) Març 2013
(en aquest enllaç trobareu un petit video de la xerradeta post exposició. http://youtu.be/FoDfxX9azpI.

"LA MEMÒRIA IL·LUMINADA"
Sala municipal, fundació Coll Bardolet, Valldemossa.
Març 2012

"DANYS COL·LATERALS"
Sala municipal de la Fundació Cultural Coll Bardolet.
Valldemossa Abril 2013

Fotos de l´exposició:


"INTIMISTATS"
Casa de la Barceloneta 1761 (Barcelona)
DEs.2013 a gener 2014
Fundació Coll Bardolet (Valldemossa)
Del 28 de març al 13 d´abril de 2014

VIRULÈNCIES.
Expo col·lectiva a l´edifici de Sa riera de la Universitat de les Illes Balears.
Maig 2014

IDENTITAT DE GÈNERE. ETS TU QUI DECIDEIXES.
Joan Oliver-Maneu-Galeria d´Art. Palma de Mallorca.
Juny-Juliol 2014

Entrevista Radio bn Mallorca
20Hilo%20Ferran%20Petit.mp3
https://www.dropbox.com/s/fvnicn6ua1ymlb4/Entre%20El%

Centre Cívic Drassanes ( Ajuntament de Barcelona)
Del 4 al 16 de septembre de 2014


Km 2,4 LES QUATRE ESTACIONS.
Edifici Sa Fàbrica Esporles ( Mallorca)
Del 20 de març al 14 d´abril de 2015

Dansa del temps
Instants repetits
que esdevenen nous
Pura mª García

sábado, 30 de octubre de 2010

SES TRENCADORES

                        SES TRENCADORES



SES MADONES I L´AMO














FEINEJANT














MOCADORS I CAPELLS








LA TÈCNICA

Per salar les olives senceres la recepta és ben senzilla:
Rebejarem les olives amb aigua neta per llevar-lis la pols i les miques.
Prepararem fulles de llorer 
Laurus nobilis i també les rebejarem amb aigua.
Rentarem i trossejarem uns pebres de cirereta (“guindillas”), pebres coents vaja.
Agafarem fonoll 
Foeniculum vulgare granat i tallarem els tronquets en bocins de 3 centímetres.
Prepararem aigua-sal per afegir a les olives.
Agafam pots de vidre nets i anam intercalant capes d’olives i capes de tronquets de fonoll. Als laterals del pot posarem 2-3 fulletes de llorer. Depenent de la quantitat d’olives i de la mida del pot, posarem un o dos trossos de pebre coent. A la part d’alt del pot hi posarem un grapat de tronquets de fonoll que evitaran que les olives surin i entrin en contacte amb l’aire.
Als pots preparats amb les olives afegirem l’aigua-sal i els taparem.
La preparació de les olives trencades es fa ben igual, simplement hem de pegar-li un cop sec a cada oliva amb una maça de fusta sobre una post de fusta o un piló, però sense deixar l’oliva feta puré, només crullant-la. Aquesta operació farà que poguem menjar les olives al cap de 8 dies. Només una advertència: el suc d’oliva taca molt, fer-ho a un lloc on el trespol no sigui delicat i protegiu-vos la roba amb un davantal.


















EMPOTANT I SALANT














L´ENTORN









LES TRES, HORA DE DINAR











EL RESULTAT


Ha estat un plaer compartir amb les Catalines, na Maria, les Antonies, na Francisca i l´amo en Pep
aquesta estoneta i el magnífic arròs brut.