EXPOSICIONS


Contacte: xiringuilla54@gmail.com

EXPOSICIONS:

"PERSONES I PERSONATGES DE VALLDEMOSSA, LES ARRELS D´UN POBLE"
" Bar Los Tilos, Valldemossa. Abril 2009

"DE MOMENT NO, GRÀCIES"
Intersecció art. Palma de Mallorca. Juny 2011.
Borrby. Suècia. Agost 2011.
Can Gelabert. Binissalem. Octubre 2011.
Mitte Barcelona. Septembre 2012.
Casa de cultura, Tavernes de Valldigna ( València) Març 2013
(en aquest enllaç trobareu un petit video de la xerradeta post exposició. http://youtu.be/FoDfxX9azpI.

"LA MEMÒRIA IL·LUMINADA"
Sala municipal, fundació Coll Bardolet, Valldemossa.
Març 2012

"DANYS COL·LATERALS"
Sala municipal de la Fundació Cultural Coll Bardolet.
Valldemossa Abril 2013

Fotos de l´exposició:


"INTIMISTATS"
Casa de la Barceloneta 1761 (Barcelona)
DEs.2013 a gener 2014
Fundació Coll Bardolet (Valldemossa)
Del 28 de març al 13 d´abril de 2014

VIRULÈNCIES.
Expo col·lectiva a l´edifici de Sa riera de la Universitat de les Illes Balears.
Maig 2014

IDENTITAT DE GÈNERE. ETS TU QUI DECIDEIXES.
Joan Oliver-Maneu-Galeria d´Art. Palma de Mallorca.
Juny-Juliol 2014

Entrevista Radio bn Mallorca
20Hilo%20Ferran%20Petit.mp3
https://www.dropbox.com/s/fvnicn6ua1ymlb4/Entre%20El%

Centre Cívic Drassanes ( Ajuntament de Barcelona)
Del 4 al 16 de septembre de 2014


Km 2,4 LES QUATRE ESTACIONS.
Edifici Sa Fàbrica Esporles ( Mallorca)
Del 20 de març al 14 d´abril de 2015

Dansa del temps
Instants repetits
que esdevenen nous
Pura mª García

martes, 25 de noviembre de 2014

TAILANDIA (BANGKOK 1)Fa tan sols unes hores que he arribat  del meu primer viatge al continent asiàtic ( i de ben segur que si puc no serà el darrer). L´amabilitat i la manera ser i fer de la gent m´han sorprès i alhora m´han captivat.
Ens hem mogut i vist poc però el suficient per tenir aquestes sensacions.
Bangkok és una ciutat molt gran, de més de 17 milions d´habitants, contaminada,caòtica, diversa en els origens i creences dels seus habitants i també amb grans desequilibris socials. Però a més a més tot això barrejat. És a dir al costat de grans gratacels moderns pots trobar, pagodes i palaus i barris de barraques on no hi acostumen a entrar els turistes.
I magrat tot això ( o per tot això) m´hi he sentit tan a gust que he decidit anar pujant les fotografies en el blog pràcticament així com les vaig anar fent  ( sense retocs més que algun reenquadrament )doncs crec que pot donar una idea més clara de tota aquesta barreja que és Bangkok.

Hace sólo pocas horas que he llegado de mi primer viaje al continente asiático ( y por poco que pueda no va a ser el último), La amabilidad de su gente su forma de ser y hacer me han sorprendido y a la vez me han cutivado. Nos hemos movido poco pero lo suficiente para tener esas sensaciones.
Bangkok es una gran ciudad de alrededor de los 17 millones de habitantes, contaminada, caótica, diversa en los orígenes y creencias de sus habitantes y con grandes desequilibrios sociales. Pero todo esto a su vez mezclado. Es decir al lado de grandes rascacielos modernos, encuentras pagodas o palacios o barrios de chabolas donde no acostumbran a entrar los turistas.
Y a pesar de todo eso ( o precisamente por todo eso) me he sentido tan cómodo que he decidido ir subiendo las fotos en el blog prácticamente así como las fui sacando ( sin retoques salvo algún reencuadramiento) pues creo que puede dar una idea más clara de esta mezcolanza que es Bangkok.


9 comentarios:

 1. Estaba deseando pasear de tu mano fotográfica por estas paradójicas calles, repletas de contrastes y detalles agudamente captados.
  Un excelente reportaje que espero sigas ampliando.

  Abrazos
  Lola

  ResponderEliminar
 2. Fantàstic reportatge Ferran! Les imatges transmeten els matisos d'una ciutat tan especial com es Bkk. Bona feina !

  ResponderEliminar
 3. Una realidad social completamente diferente a la conocida por mi. Una gran nitidez en las fotos. Muy buenas Ferrán..!!

  ResponderEliminar
 4. Para narrar una historia o una realidad social, hay quién lo hace poniendo negro sobre blanco ya sea en poesia o prosa, Tú lo haces a través de un objetivo, denuncias sobre identidades de género o cuentas la vida de unas ancianas, lo mismo da, eres como aquellos cuentacuentos medievales, nos descubres lo diferente y lo corriente, pero siempre desde tu forma de ver la vida.
  Un Abrazo y buen trabajo

  ResponderEliminar
 5. Tienes un ojo privilegiado a la hora de captar una imagen, tus fotos no necesitan explicación, lo dicen todo. Excelente, como siempre, Ferran

  ResponderEliminar
 6. Ferran molt interessant el reportatge: color, formas de vida i persones moltes persones. M'ha recordat el teu comentari sobre el tema preferit dins la fotografia: l'home, la persona. Felicitats.
  Bru.

  ResponderEliminar
 7. Intenso y muy humano, querido amigo, como siempre tu sensibilidad y huella al contarnos una historia ... Abrazos! Ale

  ResponderEliminar
 8. Carlos Galindo29/11/14 3:05

  Ferrán, tengo el placer de conocer el pais y lo has retratado con absoluta maestría. te has alejado de la foto turística buscando algo más, lo que hay detrás y no siempre se ve. Me encanta.

  ResponderEliminar